Våra tjänster
Image by Bee Wild@copywright

Ni kan också köpa honung direkt från bigården i Svedala. Ta bara kontakt !

Bee Wild levererar honung till flera återförsäljare i Svedala.  Lokalt producerad honung är en spännande produkt som smakmässigt skiljer sig från bigård till bigård beroende på var bina sökt sin nektar. 

Du hittar vår honung hos följande återforsäljare:

Image by Bee Wild@copywright
Image by Bee Wild@copywright
Image by Kirsten Böe@copywright

Skaffa er en egen bikupa genom att leasa bikupor hos Bee Wild!

Detta erbjudande vänder sig till företag och organisationer som vill stärka sin miljöprofil, lära sig mer om bin, göra en ekosystemtjänst och samtidigt erbjuda sina kunder en unik produkt. Företaget leasar bikupan, som antingen kan placeras på företaget egendom, alternativt i en av Bee Wilds bigårdar.  Vi tar hand om all skötsel och ser till att bina har det bra.

 

Kontakta oss för priser och mer information. läs mer....

Är ni nyfikna på hur ett bisamhälle ser ut och fungerar, och kanske ni funderar på att skaffa bin själva? Eller ni vill göra en annerlunda och spännande familjeutflykt? Kanske ska ni ha möhippa eller svensexa och vill göra något annorlunda och roligt? Eller ett annorlunda företagsmöte med en aktivitet? 
Då tycker vi att ni ska komma på bisgårdsvisning!


Under säsong ordnar vi våra uppskattande bigårdsvisningar för privatpersoner, dagis, skolor och organisationer.  Vi bokar grupper om minst 5 personer under maj-augusti. Vår bigårdsvisning görs vid bikuporna på Statarmuseet. Här finns också goda möjligheter för en mysig fika, eller att boka möteslokaler. Har ni speciella önskemål hör gärna av er!


För mer information och anmälan läs mer....

Vill du stödja våra viktiga pollinatörer och bi-dra till samspelet mellan honungsbin, människa och naturen?

Detta är ett sätt att få egen honung utan att sköta bina själv, eller en present du kan ge till någon som älskar nyslungad svensk honung som det annars är svårt att få tag på. 

Bigården med andelar ligger fint till vid Statarmuseet i Torup, bokskogen i Svedala. Här kan man både titta till sina kupor (under museets öppettider), samt fika i kafeet i mysig omgivning. Förutom förbokat bigårdsvisning så måste man betala inträde till museet för vistelsen. Som andelsägare bi-drar du till pollineringen och fruktsättningen i odlingar och trädgårdar och stödjer biodlingen lokalt. 


För mer information och anmälan läs mer...